Wat anderen zeggen.

"In 2016 heeft Ellen voor mijn logopediepraktijk een prachtig logo ontworpen. De samenwerking verliep heel plezierig en efficiënt. Ellen wist mijn wensen en ideeën op een creatieve manier om te zetten in een logo waarin ik mijzelf en mijn praktijk helemaal herken. Ellen is niet alleen grafisch goed onderlegd en creatief, maar ook een echte meedenker en fijn persoon om mee te sparren."

 

Afke Koopmans – Logopediepraktijk Afke Koopmans


"Wat zijn wij blij dat we Katharina hebben gevraagd om onze website te maken. Ze had meteen een zeer toepasselijke naam voor onze B&B en wist de huisstijl perfect in onze smaak te maken. Voor de opzet van de site dacht ze actief mee en was heel flexibel ten aanzien van onze wensen. Bij het maken van de foto's wist ze precies de goede setting en sfeer neer te zetten. Kortom, ik raad haar aan iedereen aan. Sinds zij onze website www.hetnestinbaarn.nl heeft gemaakt hebben we duidelijk meer reacties."

 

 Marieke Kuijer – B&B Het Nest in Baarn


"Het is altijd een feestje om met de dames van Kekk te werken. Ze zijn enthousiast, creatief en professioneel. En ze leggen eer in hun werk. Geen makkelijke, snelle oplossing, maar mooi, goed en kloppend werk. Technisch én communicatief perfect. Dat werkt heel fijn!"

Harm Wolda – BuroWolda


"Katharina heeft mijn huisstijl ontworpen, mijn site gebouwd en mij bijgestaan met allerhande vragen. Zij beperkte zich niet tot de technische invulling, maar zette me aan het denken over de kern van mijn dienstverlening en hoe dat vertaald kon worden naar vormgeving. Katharina schroomt niet om spannende keuzes te maken en is uitermate punctueel, consciëntieus en precies. Een echte partner in business."

 

Barbara Stam – Partner in ontwikkeling


"Het 10 jaar oude visitekaartje van Juffrouw Jannie was hoognodig toe aan een redesign. Hiervoor heb ik Ellen benaderd, samen zijn we om de tafel gaan zitten om te kijken naar zaken als: wat kan blijven, wat kan weg en wat moet het visitekaartje uitstralen. Al snel kwam Ellen met het idee om ook het logo van Juffrouw Jannie mee te nemen in de redesign. Binnen no time ontving ik een paar voorstellen voor het nieuwe logo. Met de voorkeurs ontwerpen is Ellen verder gegaan met als resultaat een strak en hip logo en die staat nu op alle uitingen van Juffrouw Jannie. Ook op het nieuw ontworpen visitekaartje. Ellen verstaat de kunst van goed luisteren naar de wensen van de klant om deze daarna naar pakkende ontwerpen te vertalen. En dat is heel fijn samen werken."

Gerda Woltinge, Juffrouw Jannie – Websites, fotografie en ondersteuning


"Ik heb met Katharina samengewerkt bij de vormgeving van ons eenmalige jubileummagazine. Ze voelde heel goed aan wat paste bij de organisatie en hoe dat om te zetten in de vormgeving van het magazine. Het meest opvallend vind ik dat ze binnen onze eigen huisstijl een uniek ontwerp heeft gemaakt. Bovendien zorgde ze er samen met de fotograaf voor dat de foto’s en de vormgeving naadloos aansloten bij de inhoud. Het contact verliep bijzonder prettig, en doordat we snel konden schakelen lukte het om alles binnen de (krappe) planning voor elkaar te krijgen. We hebben over het magazine heel veel complimenten gekregen.”

 

Anne Slingerland – Directeur Mentorschap Midden Nederland


"Katharina werd me aangeraden door een vriendin. Ik heb eerst de ontwerpen bekeken die zij op haar site had staan. Die waren in een frisse stijl die mij beviel en die bij mij past. Katharina kwam naar mijn praktijk om de sfeer te proeven. Ze stelde goede vragen om erachter te komen wie ik ben, hoe ik werk en wat ik wilde uitstralen met mijn praktijk en logo. Dat resulteerde in drie ontwerpen, die eigenlijk allemaal een schot in de roos waren ;-). Gedurende het hele proces had Katharina tegelijkertijd een heel professionele én persoonlijke benadering: ze dacht bijvoorbeeld goed met mij en mijn budget mee.

Katharina doet wat ze belooft, ze reageert snel en accuraat en heeft een scherpe prijsstelling. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat en beveel haar regelmatig aan anderen aan."

 

Daniëlle van den Berg – Haptonomie Baarn


"Voor elke start van een bedrijf is een pakkend logo nodig. Ik heb mijn logo laten ontwerpen door Ellen. Wat ik zo prettig vind is dat ze heel professioneel is en met je meedenkt, maar nog belangrijker dat ze direct weet wat je bedoelt en wat je wil uitdragen. Ze heeft er in mijn geval voor gezorgd dat ik hartstikke trots ben op het resultaat!  Super bedankt daarvoor!"

Louise – Elements Hairexperience


"Met mijn Praktijk voor Haptotherapie ben ik uit een samenwerkingsverband gestapt en onderdeel geworden van een groter Gezondheidscentrum in Soest. Dat was voor mij aanleiding om een nieuw logo te laten ontwerpen. 

De aanpak van Katharina vond ik buitengewoon prettig. Haar manier van in gesprek gaan, haar inzichten die ze omzet in creativiteit èn haar flexibiliteit als ik het toch weer anders wilde, het heeft gemaakt dat dit spannende proces een prachtige uitkomst kreeg.

Erna heeft Katharina ook visitekaartjes, postpapier, een brochure en de website vormgegeven. Dat ging met horten en stoten omdat ik zelf wisselend beschikbaar was. Het was fijn hoe zij telkens weer kon schakelen en bevlogen bleef voor de vormgeving. Katharina is helder in haar communicatie en dat waardeer ik enorm." 

 

Cecile den Herder – Praktijk voor Haptotherapie


"Voor een tweetal logo’s, huisstijlen en websites mocht ik getuige zijn van het proces mijn eigen ideeën omgezet te zien worden in iets dat daarbij past als een handschoen. Het inlevingsvermogen van Ellen en haar durf kritisch mijn eigen ideeën te bekijken hebben tot zeer gewaardeerde resultaten geleid voor zowel mijzelf als mijn klanten."

 Frank Heldoorn – Fuel2Endure en Frank Heldoorn Coaching


"Werk al enkele jaren prettig samen met Katharina.
 Zij levert fraai vormgegeven communicatie voor de business. Logo's en brochures in de juiste sfeer, spot-on en passend bij de opdracht."

 

Irene van Kaam – Van Kaam Projectontwikkeling


"Vanaf het moment dat ik mijn eigen bedrijf PedicureSalon Esther startte, wist ik dat logo & huisstijl niet standaard zou worden. Een afbeelding van voeten om de pedicure werkzaamheden duidelijk te maken past niet bij mij. Het mocht écht anders! Ellen van Kekk-ontwerp heeft bij het hele proces veel voor mij betekend. Ik kreeg alle ruimte om mee te denken. Ellen heeft onze gezamenlijke ideeën mooi vertaald in een ontwerp dat mij past. Een logo met een eigen gezicht waarin de kracht van de cirkel de verbinding met mijn cliënten laat zien."

Esther Evertse – Pedicure Salon Esther


"Katharina heeft me geholpen met de vormgeving van mijn website en ook bij het ontwerpen van mijn huisstijl. Voor de huisstijl kwam ze met drie verschillende ontwerpen waar ik uit kon kiezen. Ze werkt gestructureerd, is creatief, communiceert helder en reageert snel op bijv mail. Met als eindresultaat een persoonlijke website, huisstijl en visite kaartjes, waar ik heel blij mee ben." 

 

Theo Kamphorst jr. – Gastspreker en levenscoach


"Verfrissend, creatief en daadkrachtig! Voelde feilloos aan welke stijl zou passen bij onze site, eerste ontwerp direct een schot in de roos. Genoten van de samenwerking!"

Diana Gorter – Fuel2Endure


"In contact met Katharina... Of beter gezegd: zij komt in contact met jou.

Want wat is het een groot goed dat er vakmensen zijn die bepaalde wensen en gedachten kunnen ombuigen naar iets op papier. In mijn geval een logo en later de teksten voor mijn site.

 

In het eerste gesprek kwam ik bij Katharina thuis om kennis te maken en mijn wens uit te spreken.

Graag wilde ik een logo voor mijn bedrijf en werk als dierfysiotherapeut. Ik sprak over mijn werk en het doel daarbinnen en de beweegredenen, en over wat mij bezig houdt in het leven.

 

Kennelijk kwam Katharina zo gaandeweg tot haar doel: wie was ik en wat wilde ik uitstralen. Wat kan ik en wat kan ik voor een ander betekenen binnen mijn vak. 

Dit alles kwam namelijk enorm sterk naar voren in ons tweede gesprek. Katharina had mijn logo klaar! Zo spannend! En wauw wat is het dan leuk en mooi wanneer iemand je dus in de gesprekken ook “gelezen” heeft want mijn logo past mij en mijn bedrijf precies. Het straalt kracht en vooruitstrevendheid uit, precies wat ik als dierfysiotherapeut wil bereiken bij het paard dat ik behandel.

 

Onze samenwerking is persoonlijk maar zeker ook positief zakelijk en prettig geweest. De uitleg over het gebruik van mijn site was duidelijk en correct. Ook kan ik altijd terecht wanneer ik nieuwe kaartjes of eventueel iets anders behoef.

Ik ben trots op mijn logo en site en zou anderen altijd Katharina aanraden."

 

Vivianne van Dijk – Dierfysiotherapeut


"Ik ken Ellen al een tijdje. We begonnen als collega's en werden vrienden. Wederzijdse waardering en respect spelen daarbij een grote rol. En eerlijkheid. Daarbij kan ze nogal fijn ontwerpen. Ze kan prima maken wat jij wilt maar als je haar haar gang laat gaan wordt het mooier, beter en eigenlijk ook meer van wat je wilde. Maar dat gevoel komt pas nadat ze je verrast heeft met haar visie op jouw wensen. Ze heeft simpelweg gevoel voor vorm, voor design, voor compositie, voor kleur. Sommige dingen kun je niet leren, die heb je in je."

Mark Gordijn – Mplify en BSR Parktijk Rondevlei


“Katharina maakte een logo dat precies weergeeft waar mijn bedrijf voor staat. Het maakte toen dat ik echt voor mijn product kon gaan staan zodat ik een enorme stap maakte. Het gaat om de inhoud, maar de verpakking is ook heel belangrijk! Ik word nog elke dag blij als ik mijn logo zie en ik krijg er alleen maar positieve reacties op. Heel knap hoe Katharina een beeld creëerde dat precies was wat ik zocht maar wat ik niet zelf had kunnen verzinnen."

Hanneke Kiel-de Raadt – Het Boekprotret


"Bij deze wil ik Katharina bedanken voor mijn website met eigen 'look & feel'. Ondanks de standaards waar ik mij aan moest houden, is het gelukt om er een persoonlijke draai aan te geven. In persoonlijk contact is Katharina open en eerlijk over de kwaliteit van aangeleverd materiaal. Ze denkt goed mee en draagt leuke ideeën aan. In goede samenspraak stond de website binnen 3 weken online. Duidelijk, overzichtelijk en in stijl! Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik ben erg blij met het resultaat!"

 

Jacqueline Kleibeuker – BSR Barcelona