Websites


Looop Infra

Website

Zakelijk, informatief, fris en duidelijk moest de website van Looop Infra worden. Hij is geheel aan te passen door de eigenaar en onder het kopje 'nieuws' kunnen actuele zaken in een blog-format ondergebracht worden. 

> logo ontwerp van looopinfraOscar van de Beek Fotografie

Website

De website van Oscar straalt rust en helderheid uit. Maar nog belangrijker: Hij staat in dienst, en geeft alle ruimte aan zijn prachtige foto's. Kijk anders zelf even op oscarvandebeek.com

 

Oscar is een van onze vrienden en wij werken graag met hem.Het Nest in Baarn

Website

Naast de naam en het logo voor Het Nest was een moderne website de grootste wens van Marieke en Boudewijn.

De site is gerealiseerd inclusief mooie foto's van Oscar. Hij is meteen responsive en geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid.

> logo ontwerp van Het NestBarbara Stam

Website

Barbara was op zoek naar een rustige website die een puur informatief karakter heeft. Daarnaast wil zij hem zelf kunnen beheren. Het 'groeien en bloeien', de ontwikkeling zijn voor haar dé speerpunten die terug te vinden zijn op haar site. 

> logo ontwerp van Barbara StamVan Dijk Dierfysiotherapie

Website

De website voor Van Dijk Dierfysiotherapie moest de juiste mix worden tussen professionaliteit en persoonlijke aanpak. Daarnaast was toegankelijkheid een laagdrempeligheid een vereiste. 

> logo ontwerp van Van Dijk DierfysiotherapieBSR Barcelona

Website

Jacqueline is met een eigen zaak begonnen in Barcelona. Zij werkt met een formule waarbij bepaalde standaards vervuld moeten worden. Toch wilde zij haar website een eigen look & feel geven. Gelukt!Theo Kamphorst jr.

Website

Theo moest een website hebben met een persoonlijke touch, simpel, informatief en vooral toegankelijk.

Hij wil zijn boodschap graag delen en de website moet – ondanks het onderwerp – uitnodigen om verder te lezen. 

> huisstijl ontwerp van TheoHaptonomie Baarn

Website

Haptonomie Baarn was in z'n geheel erg verouderd. Niet alleen het logo, maar ook de site heeft een complete make-over gekregen. Naast een moderne, heldere uitstraling heeft hij alle nodige functionaliteit en is door de klant zelf te beheren. Teksten, foto's en een blog kunnen op ieder moment gewijzigd worden.

> logo ontwerp van Haptonomie Baarn

 ...meer werk in ontwikkeling...

Websitedesign. Wat we voor jou willen en doen.

Een website waar de bezoeker goed zijn weg kan vinden is niet alleen prettig, maar noodzakelijk. Daarom houden we van opgeruimd en overzichtelijk. Je site moet je business optimaal presenteren. Professionaliteit uitstralen. En responsive zijn, dus op een desktop computer werken, maar ook op een mobiel of tablet. En als jij de site na oplevering zélf kan beheren, geeft dat een hoop vrijheid. En bespaart kosten.

 

Dat is wat we voor je doen.