Wat nog meer.


Mentorschap Noordwest & Midden

Jubileumbrochure

Stichting Mentorschap vierde eind 2016 haar tienjarig bestaan. Een reden voor een feestje – en voor een mooie brochure die wij mochten vormgeven. Een uitdagend project, vooral voor tekstschrijver Hanneke en fotograaf Oscar die moesten uitblinken in inlevingsvermogen en flexibiliteit.

 Frank & Vrij Wonen

Logo & verkoopcampagne

Voor het nieuwbouwproject "Frank & Vrij Wonen" in Zwolle waren wij gevraagd om het verkooptraject te ondersteunen.

De opdracht was het ontwerpen van een logo, een verkoopbrochure, banners en een advertentie. Daarnaast hebben wij de fotografie, uitgevoerd door Oscar van de Beek, begeleid.

 Montini basisschool

Eventposter

Voor een feest van een basisschool hebben we dit poster gemaakt: voor kinderen, maar niet kinderachtig. Het moest een vrolijke, zomerse uitstraling hebben en benadrukken dat het om een buitenevent gaat.Wat je ook nodig hebt, we staan klaar voor je.

Of het nou om een brochure gaat, advertenties, een poster of een heel pakket met huisstijl en website erbij..., wij gaan graag voor je aan de slag. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste aanpak. Door onze contacten met professionals in de communicatiebranche kunnen we je een breed en volledige service aanbieden.